EDUCACIÓ EN SOLIDARITAT AL DISTRICTE DE SANTS – MONTJUÏC

Benvolguda família de l’Escola Magòria,

Voldria presentar-me: el meu nom és AL KARIA i sóc una ONGD, que vaig néixer ja fa 10 anys.

El meu objectiu com a organització és ajudar, fomentar i acompanyar el desenvolupament en les regions rurals en les quals participo; també treballo en la sensibilització i difusió d’aquests fins en la societat catalana a la qual pertanyo.

Amb l’Escola Magòria fa 5 anys que desenvolupo un programa d’educació en la solidaritat amb els diferents nens i nenes que han passat pel curs de sisè. Actualment, el projecte s’ha vist reforçat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, i és per això que ens posem en contacte amb vosaltres.

L’objectiu és ben clar: difondre els valors de la solidaritat i la cooperació d’una manera engrescadora i, al mateix temps, útil i responsable.

Per aquest motiu fem un projecte sobre la situació al Marroc i al Senegal, països on jo, com a ONGD, duc a terme projectes de cooperació internacional. Després, un dels meus coordinadors desenvolupa dues unitats didàctiques amb els nens i nenes de sisè per tal de presentar el món de les ONGD.

ACCIÓ CONCRETA: RECOLLIDA DE MATERIALS

Finalment, us proposem participar en una petita acció real per recaptar material educatiu específic per a una escola d’un dels països mencionats.

El material que sol·licitem és un material pedagògic que no podem trobar al Marroc o Senegal o ens és molt difícil de trobar: gomets, pintures de dits no tòxiques, pintures de maquillatge no tòxiques, plastilines, pastilles petites de fang i fang de color blanc, etc.

En aquests anys hem recollit moltíssim material i l'hem fet arribar a les escoles bressol d’Afanour (Tinghir, Marroc) i a l’escola de primària de Koundara Kaba (Velingara, Senegal).

El material escolar l'he portat amb els meus recursos i l’esforç del meu equip de coordinadors i voluntaris.

Us animo a participar en aquesta recollida portant els materials indicats a l’escola. De dilluns 5 a divendres 10 deixarem unes caixes al vestíbul de Primària on podreu deixar les vostres aportacions.

Una abraçada molt forta i moltes gràcies pel vostre temps.


ONGD AL KARIA
www.alkaria.org
alkaria@alkaria.org