XOCOLATADA SOLIDÀRIA

El 15 de febrer és el Dia Internacional del Càncer Infantil, una malaltia que afecta  milers de nens i nenes, i que encara necessita continuar avançant en la recerca científica. L’Hospital Sant Joan de Déu, el centre que més casos de càncer infantil tracta a tota Espanya, organitza, des de fa uns anys i a molts indrets de Catalunya, una xocolatada solidària per fer difusió i recaptar fons a favor de la investigació i l’atenció de nens i nenes que pateixen aquesta malaltia.

L’Escola Magòria col·labora en aquesta proposta gairebé des dels seus inicis. La pandèmia va limitar la realització de xocolatades solidàries, però enguany hem pogut tornar a col·laborar-hi.

El passat dijous 9 de febrer, vam muntar una paradeta oberta al barri per vendre xocolata i galetes, davant del Centre Cívic Font de la Guatlla. La participació va ser massiva i vam poder recollir, ni més ni menys, 695 euros!, que íntegrament van anar al fons de recerca de Sant Joan de Déu.

Volem agrair la complicitat de tothom qui ho va fer possible, però tampoc no ens podem estar de posar-hi noms propis. La Susi, la Sílvia i la Montse, les nostres estimades cuineres, van preparar la xocolata calenta amb el “carinyo” que ens tenen acostumats/des, una xocolata que va fer llepar els dits a petits i grans.

Finalment, volem transmetre un agraïment especial a la Marta, la Judith i la Maria, mares de l’escola, per ajudar-nos a repartir solidaritat (de la dolça) a tota la concurrència, sense perdre el somriure malgrat l’activitat frenètica que suposa repartir tanta xocolata amb galetes a tanta assistència.

L’any que ve tornarem a organitzar un acte tan participatiu i representatiu de l’escola com aquest. Mentre la nostra aportació continuï essent necessària, continuarem fent campanya a favor de la Xocolatada Solidària. Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible.