Tarda Musical 2019

La Tarda Musical d’enguany ha mostrat un format únic i exclusiu per a l’ocasió. Dins dels actes del 50è aniversari de l’escola, la Tarda Musical va esdevenir la traca final al seguit d’actes commemoratius que hem anat fent durant tot el curs.

A diferència de les altres tardes, en què cada any se centra en un tema per donar a conèixer tot allò que musicalment l’envolta (oficis, menjar, cinema...), en aquesta ocasió vam presentar el format “Greatest Hits”: una selecció de les posades en escena que hem gaudit al llarg dels més de 20 anys que ja portem de tardes musicals.

Si això ja no tenia prou reclam, ho vam presentar en un format d’allò més difícil per a nens i nenes d’aquesta edat, però un repte a l’altura dels nostres petits artistes: amb música en directe!

Sí, sí, vam ajuntar pares, mares i alumnes que han passat per l’escola i vam crear un grup musical de gran qualitat i molta estima per tota la família magoriana.

A cada tema, vam fer una explicació sobre l’any que es va estrenar la peça en format Tarda Musical i sobre el motiu d’aquell tema. A partir d’aquí: “one, two, one, two, three, four...”  I que comenci l’espectacle!,

Volem agrair a tothom qui ha fet possible el que semblava impossible, començant pel Ferris Aromí, que sempre està quan se’l necessita, l’escola de música Jam Session pel seu suport..., però enguany  mereixen un esment especial els nostres estimats músics:

Imma Solé: piano

Fèlix Salazar: guitarra, clarinet i baix elèctric

Miquel Climent: guitarra elèctrica

Martí Marín: bongos i bateria

Roger Beroy: violí

I no oblidem la nostra gran mestra i directora musical, qui viu la música amb la passió que transmet a tothom, artistes i públic assistent. Mil gràcies, Maria Valles!

Jutgeu vosaltres mateixos/es; aquí teniu les fotos i els àudios de les diferents actuacions. “Greatest Hits” per a celebrar els 50 anys. A gaudir-ne!

 

2 P4 En Joan ve de la cuina.mp3

P4 En Joan ve de la cuina.mp3

3 P5 Blues del matí.mp3

P5 Blues del matí.mp3

4 1r Gato Jazz.mp3

1r Gato Jazz.mp3

5 2n Qualsevol nit pot sortir el sol.mp3

2n Qualsevol nit pot sortir el sol.mp3

6 3r Imagine.mp3

3r Imagine.mp3

7 4t El menú.mp3

4t El menú.mp3

8-cinque.mp3

5è Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World

10 6è Bohemian Rhapsody.mp3

6è Bohemian Rhapsody.mp3

2018-19, Tarda Musical dels 50 anys