Xocolatada Solidària 2019

El passat 19 de febrer, l’escola va participar per primera vegada a la Xocolatada Solidària per a la recerca del Càncer Infantil. Aquesta campanya es va iniciar l’any passat i Magòria s’adhereix a la seva segona edició.

El carrer Montfar (davant del centre cívic Font de la Guatlla) es va omplir de gent, la majoria de l’escola però també del barri. Cues de persones per fer un berenar dels que no solament omple la panxa. Vam superar les expectatives, vam esgotar la xocolata i els melindros, i els vam substituir per preses de xocolata i galetes, i la cua continuava anunciant un èxit absolut de convocatòria.

Gràcies, gràcies a tots/es per la vostra complicitat, per recaptar diners i crear major consciència a favor d’aquesta causa.

Gràcies a tothom, però, sobretot, a les nostres cuineres, la Susi, la Montse i la Sílvia, que van encarregar-se que ens llepéssim els dits.

Gràcies a tothom, però molt especialment a la Carme, mare de l’escola i autèntica organitzadora i dinamitzadora de la Xocolatada Solidària a Magòria.

Gràcies a tothom, vam superar pronòstics. Prevèiem recaptar uns 200-250 €  i vam recollir-ne 744,35 €!

Tot un èxit. I l’any vinent, més!