Tarda Musical 2017

Després de l’èxit absolut de la Tarda Musical de l’any passat al Centre Cívic Cotxeres de Sants, enguany repetim format. Bé, ho repetim amb algunes millores, sempre hi ha aspectes que cal polir...

Enguany incorporem llums d’escenari a l’espectacle, una novetat que li aporta encara més nivell a la jornada. Gràcies, Aitor, per il·luminar-nos.

El fil conductor de les interpretacions ha estat El Musical, gènere que integra cançons i danses a la trama, històries explicades a través del teatre o del cinema. Un repàs pels clàssics del gènere, interpretats, amb la qualitat demostrada, pels nostres alumnes i dirigit amb la solvència contrastada de la nostra espectacular mestra de Música, la Maria. Evidentment, tots volem que soni bé, i podem estar tranquils, el Ferris ajusta el que calgui per gaudir de l’espectacle.

 

Les peces d’enguany les hem vist interpretades a la gran pantalla o al teatre, i ara les podem gaudir a càrrec dels nostres nens i nenes, tot un privilegi. El Rey León, Mary Poppins, Sonrisas y lágrimas, Mar i cel, Cabaret, Singing in the Rain, Mamma Mia... són alguns dels clàssics que vam escoltar i veure durant la tarda, al més pur estil de Broadway. P3 va fer una coreografia sobre el Rey León, que va fer entrar en òrbita a l’espectacle des de la primera actuació, els cursos ens van anar fent gaudir de cada actuació, i finalment sisè va fer una doble actuació impressionant. Bé, i especialment emocionant, unes quantes llàgrimes van caure. I l’actuació de quart? Simplement es-pec-ta-cu-lar.

De fet, totes les interpretacions van fregar la bellesa, la perfecció, la tendresa i la complicitat i, és clar, molts aplaudiments van omplir les Cotxeres de Sants durant els 70 minuts d’actuacions.

 

Un any més, gràcies, moltes gràcies, Maria, per convertir la batuta en una vareta màgica i fer que cada posada en escena es converteixi en pura bellesa.

Enguany, el Ferris, pare de l’escola i tècnic de so professional, acaba el seu pas per l’escola. El petit Jan s’ha fet gran i li esperen noves aventures. Ferris, sense tu la Tarda Musical no s’hauria convertit en el que hem aconseguit. Mil i una gràcies.

 

Va ser una tarda memorable, que us convidem a recordar amb les fotos, les cançons i el vídeo que podeu trobar a continuació.

03 PRIMER.mp3

Primer

2017-2018 Tarda Musical 2017 Els musicals