MAF 2017, IX edició

Un any més, i ja en van nou, el concurs MAF va tornar a triomfar dins l’escola. Enguany les fotos mantenen el bon nivell, i hem assolit el rècord absolut de participació, amb 157 fotografies en concurs. Veritablement, i com hem dit en altres ocasions, ha estat un plaer veure el vestíbul carregat de tantes expressions en la instantània.
Després d’un minuciós procés de recompte (realitzat per nens/es de sisè, gràcies!) de les 362 paperetes dipositades a l’urna de votacions (de les quals 67 no eren vàlides, recordeu que cada persona pot votar una sola vegada), arriba l’hora de la veritat per saber quines imatges són les més valorades pels assistents. Aquestes votacions formen el Premi del Públic. Gràcies a tothom per la vostra complicitat i bon gust.
A més a més, el Comitè Organitzador del MAF cada any delibera sobre quina fotografia destaca dins la seva categoria. Aquesta selecció forma el Premi del Jurat. Costa escollir entre tanta expressió artística.
Finalment, incloem el Premi Paco Elvira, un premi especial que recull la fotografia més valorada per part del Jurat, independentment de la categoria a la qual s’havia presentat. Ja sabeu que amb aquest premi volem retre homenatge a un antic pare de l’escola, reconegut professional de la fotografia, que ens va deixar el 2013. Per primera vegada, aquest premi és per a un nen; les joves generacions tenen molt per ensenyar-nos...

Les fotografies guanyadores del novè concurs MAF 2017 sobre fotografia a l’Escola Magòria han estat:

CATEGORIA “EMOCIONS”

Premi del Públic: La luz de tus ojos (103), d’Ana Béjar
Premi del Jurat: Caiguda en picat (80), de Yolanda Fuxà

CATEGORIA “JUVENIL”

Premi del Públic: Els taquetes apilonats (19), d’Ivet
Pastor Premi del Jurat: Taxi transparent (11), de Norah Osu

CATEGORIA “TRUCS i MUNTATGES”

Premi del Públic: Boo (37), de Yanina Ibáñez
Premi del Jurat: Habemus Papa (43), de Xavi Pardo

CATEGORIA “INFANTIL”

Premi del Públic: Magòria 3.0 (70), de Nekane Martínez
Premi del Jurat: Camino al cielo (56), de Tiziano Orlando

CATEGORIA “RETRATS”

Premi del Públic: Soc feliç (145), de Maria Clua
Premi del Jurat: Fer-se un amb l’aigua (27), d’Estíbalitz Azurmendi

PREMI ESPECIAL “PACO ELVIRA”

De la categoria “Emocions”: Caçador caçat (5), de Magí Sherzad

Volem felicitar les persones guanyadores, però també (i especialment) totes aquelles que hi han participat. Sense aquesta complicitat, el concurs MAF no seria possible. També volem agrair la col·laboració de totes aquelles persones que fan que el concurs MAF es pugui celebrar.

Visca el MAF i... Visca Magòria!

Gràcies a tothom i fins aviat.

Comitè Organitzador MAF 2017