PRESENTACIÓ DE CURS

Comença un nou curs. Cada any té alguna cosa d’especial, però aquest potser té un punt encara més únic. Després de tota una vida dedicada a l’escola, el Jaime i l’Assumpta s’han jubilat!

Un nou repte ens espera, ja sense les dues últimes persones que han remat a l’escola gairebé des dels seus inicis. No tenim altres paraules que l’agraïment per la dedicació i el mestratge que ens han regalat durant tants anys. Sabem que podem comptar amb vosaltres, però també que us trobarem a faltar.

Ara bé, s’inicia el nou curs i treballarem perquè surti de meravella. Es consolida un equip carregat d’il·lusió, però també d’equilibri, entre la veterania i la joventut, entre la passió i la raó, entre la plena dedicació als nostres protagonistes (els/les vostres fills i filles) i l’atenció propera a les famílies...

Des d’aquest any, la Direcció de l’escola passa a càrrec del Dani Mateos. Un canvi de persones, dins la mateixa mentalitat i filosofia de Magòria.

Durant la reunió, vam presentar les noves cares que formen l’equip de l’escola, i també vam explicar algunes de les novetats d’enguany. Igualment, van intervenir la Meritxell Barrera, presidenta de la Cooperativa, mares que s’encarreguen de les Extraescolars i mestres per compartir algunes propostes, com per exemple la renovació del menú escolar.

En resum, una tarda per retrobar-nos després de les vacances, fer un petit homenatge a dues persones tan importants a l’escola com el Jaime i l’Assumpta, fer cinc cèntims de les principals novetats d’enguany, conèixer els nous fitxatges i, al cap i a la fi, marcar el punt d’arrencada d’un curs que esperem gaudir amb més il·lusió que mai.

Bon curs 2022-2023!