CURSA SOLIDÀRIA 2022

Dins dels actes que fem en el Dissabte Gran de Magòria, una proposta que ens apassiona és organitzar una cursa solidària oberta a totes les persones que formem part de l’escola. En quatre categories, que van des dels més petits de Parvulari fins a pares, mares i exalumnes, vam córrer pels carrers del nostre barri per fomentar l’activitat física, la participació col·lectiva i, sobretot, donar suport a una entitat solidària de Sants que vetlla pel benestar de les persones més vulnerables: la Fundació Canpedró.

Per inscriure’s a la cursa i obtenir-ne el dorsal, no calia aportar diners, sinó solidaritat en forma d’aquells productes que ens demanaven des de Canpedró, i així donar continuïtat a la important labor que realitzen des de fa anys.

El 17 de desembre de 2022, al matí, la jornada arrencava davant del Centre Cívic Font de la Guatlla. La pluja va fer perillar la cursa, però, just abans de començar, el sol de Magòria es va imposar i vam poder fer realitat el que portàvem dies preparant.

La cursa va ser tot un èxit, de participació, d’entusiasme i de solidaritat. Vam poder recaptar més de 450 kg de productes destinats a la Fundació Canpedró. 450 kg de solidaritat a favor d’aquesta bona causa. Moltes felicitats i moltíssimes gràcies!

En acabar la cursa, el David va entregar els trofeus als tres finalistes de cada disciplina, segons les quatre categories d’edat establertes. I tots els nens i nenes que van participar es van endur una medalla d’honor per recordar aquesta important fita.

Felicitem totes les persones que hi van participar (fins i tot va córrer una àvia de l’escola!).

Tot això no hauria estat possible sense la col·laboració desinteressada de pares i mares que feien de control durant tot el recorregut. A ells i a elles, moltes gràcies per fer possible aquest acte tan representatiu de l’escola.

També volem agrair, especialment, al Julià i la seva colla del Centre Cívic Font de la Guatlla, qui ens ho van posar tot molt fàcil per fer-ho possible.

Finalment, volem compartir amb tots/es vosaltres l’agraïment que vam rebre de la Fundació Canpedró, amb la qual esperem continuar col·laborant sempre que ens necessitin.

La Cursa Solidària de Magòria ja és una activitat emblemàtica que tenim la intenció de continuar durant molts anys. Fins a la pròxima edició!