FOTO D’ESCOLA 2022

Cada dos anys, ens trobem a les escales que pugen al Palau Nacional de Montjuïc per fer la tradicional foto de família de tota l’escola. Som una escola petita, o una família gran, i ens agrada immortalitzar periòdicament la nostra proximitat i complicitat entre tots els seus estaments: cuineres, secretàries, mestres i, el més important, tots els nens i totes les nenes que formen part de Magòria i donen sentit a aquest projecte.

Doncs bé, la darrera foto va ser al curs 2018-2019. I per què no n’havíem fet cap altra? Una vegada més, la maleïda pandèmia COVID ens havia obligat a mantenir les distàncies i evitar les abraçades.

Però... ara sí, per fi!

El passat mes de novembre ens vam reunir al punt de trobada. Ens esperava l’Anna, mare de l’escola i professional de la fotografia, per organitzar-nos a l’escala i treure el nostre millor somriure.

És l’hora de deixar un llegat a la memòria; mirem la càmera i... clic!

Ana, moltes gràcies per la teva complicitat!

A més de veure i descarregar totes les fotos, us oferim la “foto oficial” amb major resolució, per si la voleu penjar a casa o guardar a l’àlbum. Nosaltres ho farem a l’escola.