Concurs MAF 2019

El concurs MAF de fotografia arriba enguany a la seva 11a edició. Però més enllà del número de l’edició, hi havia l’entorn del nostre 50è aniversari com a escola.

Per això, vam dissenyar unes categories amb caràcter únic i específic per a aquest any, l’any dels 50. A més de les dues categories “Infantil” (nens/es de P3 a 2n) i “Juvenil” (nens/es de 3r a 6è), pares, mares, exalumnes, familiars... entraven en tres categories d’adults exclusives per a aquest any de records i bufar espelmes:

“Nostàlgia”: remena els àlbums i busca aquella foto que representi alguna cosa especial per a tu. Fotos antigues que no cal que siguis l’autor/a, però sí que t’evoquin alguna cosa personal.
“Escola”: quina imatge representa per a tu la paraula “escola”? No cal que siguin fotos de Magòria.
“50”: aquesta és la categoria més creativa. No sols es tracta d’anys, sinó d’allò que t’evoqui el bonic número de 50: passes, objectes, idees i tot allò que et porti la imaginació.

 

Si bé va costar aconseguir inicialment la participació, vam acabar amb un gairebé rècord de 143 fotografies exposades!

 

El concurs es va realitzar durant la Setmana de la Fotografia, acompanyant l’exposició de fotos sobre la història de l’escola.

 

Pròximament, durant la Tarda Literària, es lliuraran els premis del concurs: premis del públic, del jurat i el premi especial Paco Elvira.

Fins llavors, no podem dir res més.

Gràcies a tothom per la vostra participació i complicitat i... visca la fotografia!